изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:09 EEST
"ЕВРОПА ДИРЕКТНО" СТАРТИРА В ДОБРИЧ    
НовиниИнформационна служба "Европа Директно Добрич" стартира в края на миналата седмица.

Организация-домакин е Бизнес център Добрич. В Художествената галерия екипът на центъра посрещна приятели и партньори, за да представи своите цели и задачи. Сред присъстващите бяха евродепутатът Илияна Йотова и зам.-кметът Надежда Петкова, председател на УС на Бизнес център Добрич, която представи мисията и задачите на информационната служба. 
Тя е създадена със средства на Европейската комисия, дирекция "Комуникация" и на Бизнес център Добрич. Центровете от мрежата "Европа директно" играят ролята на връзка на местно ниво между Европейския съюз и гражданите, стана ясно при представянето. Мисията на информационната служба е да разпространява информация за политиките на Европейския съюз, да помага на европейските институции да разпространяват подходяща и търсена в региона информация, както и да даде възможност на обществеността да осъществява обратна връзка с институциите на Европейския съюз. Чрез него ще се дава практическа информация на български език по много теми, обясни ръководителят на центъра Правда Димова. Ще може да се гледат преките предавания "Европа по сателит" от заседанията на европейските институции. Ще се получават информационни услуги и ще се помага на гражданите да намерят документационни източници, издавани от различни европейски институции. Услугите на центъра ще могат да се намерят в офисите на Бизнес център Добрич в Добрич, Ген. Тошево и Каварна.
 


Сходни връзки

"ЕВРОПА ДИРЕКТНО" СТАРТИРА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди