изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:30 EEST
Моля, другарко, Бойко ме бие...!    
Политика
За всяко нещо Станишев като дете тича в Брюксел и казва: "Моля, другарко, Бойко се бие". С тези думи лидерът на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов оприличи поведението на БСП спрямо неговата политическа партия, цитиран от Фокус.


“Представете си една управляваща партия в Германия, във Франция, Италия или Испания да отиде в Брюксел и да се оплаква на президента г-н Пьотеринг да речем, или на Мартенс от опозицията”, каза Борисов. Според него практиката на БСП е за всяко нещо да заплашва, да тича и да клевети ГЕРБ в Брюксел.
„За изказване, зад което няма нищо, за което да ме обвинят, Ангел Найденов каза, че ще сезира Брюксел. До ден-днешен май никой не го е сезирал”, каза Борисов, визирайки реакцията на БСП след неговото изказване в Чикаго за човешкия материал. По думите на лидера на ГЕРБ от БСП са заплашили партията му и за това, че ще сезират Европейската комисия и за изказванията му за Възродителния процес. „Те до такава степен са се объркали, че просто... не знам”, каза още лидерът на ГЕРБ.
И полицията, и ДАНС имат огромни възможности да осигурят доказателства за купуването на гласове на следващите избори, каза кметът. Според него обаче записите от камерите трябва да се смятат за доказателство в съдебните процеси. По думите му за купуване на гласове трябва да бъдат налагани тежки финансови глоби и затвор. Така според него всяка една партия ще се замисли дали ще използва порочната практика, или не.
Днес ГЕРБ подписа меморандум за сътрудничество с 12 ромски неправителствени организации. Според документа – двете страни ще работят активно за развитие на ромската общност в страната, за разработването и изпълнението на политики, насочени към решаването на проблемите на ромската общност, за пълно и по-пълно и по-ефективно прилагане на тези политики в управлението на държавата. ГЕРБ и ромските организации ще разработят заедно и стратегии, програми и планове на местно и национално ниво, насочени към интеграцията на ромската общност.
 


Сходни връзки

Моля, другарко, Бойко ме бие...! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди