изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:38 EEST
“ФАРИН” ИЗЛИЗА НА ПРОТЕСТ ПРЕД ДАНЪЧНОТО    
Общество

Днес от 14 часа на площад “Демокрация” ще започне протестът на работещите в холдинга “Фарин”. Разрешение за протест общината даде и за 6 и 9 март по същото време на същото място. Ще протестираме против общата политика на държавата към бизнеса, коментира изпълнителният директор на “Фарин” АД Веселин Бакърджиев. Припомняме, че от холдинга “ФАРИН” миналата седмица съобщиха, че 300 работници ще излязат на митинг в знак на протест срещу бездействието на ТД на НАП. Поводът е задържан вече година ДДС на стойност 2 милиона лева.



 Вчера, в навечерието на протеста, бе разпространено и отворено писмо, адресирано до президента Георги Първанов, председателя на Народното събрание Георги Пирински, министър-председателя Сергей Станишев, главния прокурор Борис Велчев, омбудсмана на РБългария Гиньо Ганев и медии.  В него се настоява да се преустанови незаконосъобразното бездействие на административните органи и да се подаде ръка на бизнеса и на малкото хора, които останаха с желание да работят в тази малка държавица.

 

ТОВА ЛИ Е МЕЧТАНАТА АДМИНИСТРАТИВНА РЕФОРМА НА ДЪРЖАВАТА НИ?

 


Сходни връзки

“ФАРИН” ИЗЛИЗА НА ПРОТЕСТ ПРЕД ДАНЪЧНОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди