изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:11 EEST
Протест в Добрич за невърнато ДДС    
Новини

Около 250 служители на агрохолдинга „Фарин” протестираха в центъра Добрич заради невъзстановен в продължение на 10 месеца от НАП-Добрич ДДС в размер на над 2 милиона лева. Ръководството на фирмата изпрати писмо до българските институции с настояването да се прекрати бездействието на административните органи. Протестираме срещу цялостното отношение на администрацията към българския бизнес, заяви изпълнителният директор на „Фарин” АД Веселин Бакърджиев.



Адвокатът на „Фарин груп” Ивайла Стефанова допълни, че през май 2008 година осем от фирмите на холдинга са подали заявления за подпомагане със средства от Европейския съюз, но до момента документите не са разгледани, въпреки че срокът е три месеца.

 

Според НАП-Добрич ДДС не може да бъде възстановен, тъй като от миналата година в дружеството тече ревизия, която още не е приключила. Причината е, че се проверява румънска фирма-контрагент на „Фарин”, с която са сключени сделки за десетки милиона лева.

dariknews.bg

 


Сходни връзки

Протест в Добрич за невърнато ДДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди