изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:44 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностПОРЕДНАТА кражба на гориво от селскостопански машини е извършена в областта, става ясно от бюлетина на Областната дирекция на МВР в Добрич.

Съобщение за престъплението е подадено на 2 март в РПУ - Балчик. Според потърпевшите, от селскостопански машини в село Царичино са източени около 650 литра дизелово гориво. Машините били паркирани в стопански двор в района на селото. Служители на полицейското управление издирват апашите. По случая е образувано досъдебно производство.
СЛЕД получен сигнал и последвали мероприятия, на 2 март служители на РПУ - Балчик задържали 24-годишен мъж от Белия град с инициали С. К. Непосредствено преди да бъде спипан от органите на реда той направил опит да извърши кражба на метални елементи от ограда, намираща се  на територията на Балчик. Работата по изясняването на обстоятелствата около случая продължава. С. К. е задържан за срок от 24 часа.
12 ПЪТНО-ТРАНСПОРТНИ произшествия са станали по празничните дни - от 28 февруари до 4 март, на територията на областта. Най-много - пет, са възникнали в Добрич. За същия период огнеборците са гасили седем пожара. При тях няма  нанесени материални загуби. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди