изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:45 EEST
ЦИГАНИН РАЗКЪСА БЪЛГАРСКИЯ ТРИБАГРЕНИК    
Ред и сигурност40-годишният циганин Ибрям Ш. Р. от Тервел свалил от къща в града българския трибагреник го разкъсал, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Сигнал за поругаването със знамето е подаден в РПУ в Тервел около 15.50 на 4 март от 52-годишния собственик на къщата. Пристигналите на място служители на реда спипали извършителя. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа.
Собственикът на къщата Димитър Д. поставил българския трибагреник пред дома си дни преди националния празник 3 март. Според полицията, в момента на извършването на деянието Ибрям бил във видимо нетрезво състояние. Пред станалите свидетели на поругаването със знамето обяснил, че иска да го вземе и да го постави пред собствения си дом.
По случая е образувано досъдебно производство. За деянието е уведомена Окръжна прокуратура-Добрич. Местопроизшествието е посетено от служители на Окръжната следствена служба. Директорът й Атанас Атанасов каза за НДТ, че разследването срещу Ибрам е по чл. 108 от Наказателния кодекс, който визира опетняване на българското знаме. Ако бъде признат за виновен, 40-годишният тервелчанин може да получи до 1 година затвор или глоба от 100 до 300 лева. НДТ
 


Сходни връзки

ЦИГАНИН РАЗКЪСА БЪЛГАРСКИЯ ТРИБАГРЕНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди