изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:32 EEST
Без черни рокли на "Мис България 2009"    
Мис & Мистър За първи път конкурсът ще протече като риалити предаване. В 11 епизода зрителите ще проследят подготовката на финалистките за голямата вечер

На "Мис България 2009" няма да има черни рокли, отсече официалният дизайнер на конкурса Аля Милушева. В синхрон с настъпващата пролет, кандидатките ще блестят в цялото богатство на цветовете.

На подиума ще дефилират пет серии тоалети - "Топъл дъжд", "Морско дъно", "Сияние", "Пламъци" и "Стихии".

В "Топъл дъжд" сребърно и синьо се преливат в коприна с мокър ефект. "Морско дъно", както подсказва и името, е територията на зеленото, тюркоазеното и синьото.

В "Сияние" се допълват жълто, бледолилаво и зелен лимон. В "Пламъци" горят керемидено и златно. В "Стихии" за надмощие се борят тъмно лилаво и дълбоко синьо.

Пролетно настроение внасят флоралните мотиви и ръчно изработените елементи в тоалетите.

Участничките в "Мис България" ще дефилират и като балерини - в пачки. Дизайнерката е заложила на сатен, шифон, органза, тафта, шантунг и дантела.

"Дрехата на закачалка не е нищо специално, тя придобива своята сила едва когато се появи на сцената, облечена от подходящото момиче. Момичето и роклята буквално трябва да "се познаят", за да се случи магията и тоалетът да придобие живот", казва Аля Милушева.

Новата "Мис България" ще бъде избрана за първи път с есемес гласуване на 15 март. Гласуването ще е неограничено, но при преброяването ще се зачитат не повече от 10 гласа от един номер.

С есемес вот ще бъдат определени и двете подгласнички на "Мис България 2009".

Тази година конкурсът ще протече по нетрадиционен начин - под формата на телевизионна поредица, която ще проследи подготовката на финалистките за големия финал.

Техните имена ще станат ясни тази събота, 7 март, на полуфинала. От 24 красавици изцяло дамското жури ще отсее 10, които ще се борят за короната и нов автомобил. Возило ще има и за един от зрителите, пуснал глас за своята любимка.

Финалистките ще живеят заедно в продължение на девет дни, изолирани от външния свят, в хотелски комплекс. Там те ще подготвят представянето си за вечерта, в която ще бъде избрана победителката.

Преживелиците им ще бъдат показани в 11 епизода, в част от които ще бъдат излъчени видеоматериали за момичетата. Чрез тях зрителите ще се запознаят с качествата им и ще изберат своята фаворитка.

Официално жури ще се ангажира с мнение по подготовката на момичетата и ще има право на вот.

Водещи и на двата финала ще бъдат Нети и Емил Кирилов.  netinfo.bg

Допуснатите до полуфинала момичета с шефката на "Визаж" Жени Калканджиева

 


Сходни връзки

Без черни рокли на "Мис България 2009" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди