изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:42 EEST
Отстъпки за кръшкачи в хотелите за 8 март    
Туризъм
Неверни съпрузи масово резервират хотели край морето на час, за да бъдат тайно с любовниците си в навечерието на женския празник, съобщава "Стандарт".


Специално за 8 март и в условията на криза, крайпътните тузарски хотели от Варна за Златни пясъци обявиха оферти за извънбрачни и несемейни двойки.
40 лева е цената на стая за двама само в следобедните часове. Само 55 лева струва цяла нощ за бурен секс, но двойката трябва да се изнесе до 7,30 сутринта. Ако удължи престоя си до 10 ч, цената скача на 70 лева.
В туристическия бранш услугата "наем на час" се нарича почивка, а не нощувка. Цената за вкарване на метреса в петзвезден хотел е 50 лева и се плаща на рецепцията. За тризвезден хотел прекарване на нелегалната любима е 30 лева. Други екстри, като поръчка на кетеринг, шампанско и рози в стаята се доплащат.
На 8 март стаите се пълнят с двойки, дошли да си честитят за един-два часа, признаха и хотелите в планинските курорти. Постъпленията от неверни половинки са солидна част от оборота по празници. Затова и малко служители се осмеляват да коментират услугата, за да не загубят клиентите си.
 


Сходни връзки

Отстъпки за кръшкачи в хотелите за 8 март | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди