изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:55 EEST
Избраха финалистките за "Мис България"    
Мис & Мистър 10 мъже защитават мацките

 

 

 

Image
10 красавици от цяла България, които ще се борят за титлата “Мис България” 2009, избра жури в изцяло женски състав на красива церемония по определяне на финалистките, в неделя по Нова Телевизия. В три дефилета – с рокли на ZBR Woman, бански костюми Delfina и изящните вечерни рокли на Astella Atelier – момичетата демонстрираха чар и красота пред жури, с председател Евгения Калканджиева. Освен добра походка и магнетично излъчване, красавиците отговаряха и на въпроси за интересите, хобитата и мечтите си. Водещи на събитието бяха Емил Кирилов и Антоанета Добрева –Нети. За доброто настроение на момичетата и журито се погрижиха красивата певица ЛиЛана и Нети.

 

Image
За първи път в историята на конкурса “Мис България”, победителката ще се излъчи от зрителите – чрез телефонно гласуване. Линиите за гласуване вече са отворени и всеки може да подкрепи своята фаворитка до края на финалната вечер – 15 март, която ще се излъчи на живо по Нова Телевизия от 20.00 часа.Гласуването е неограничено, но за преброяването ще се имат предвид не повече от 10 гласа за номер!Всяка девойка ще разчита и на подкрепата на един известен български мъж, който ще защитава достойнствата на своята фаворитка. Това са журналистът Мартин Карбовски, издателят Мартин Захариев, волейболистът Любо Ганев, проф. Любо Стойков, Милен Бонкалов – управител на Орифлейм България, певецът Светльо Витков,
перкусионистът Калин Вельов, футболната легенда Наско Сираков, политикът Емил Кошлуков и автомобилният състезател Илия Царски. Гласовете на телевизионните зрители ще определят финалната тройка – Мис България, Мис България Туризъм и Мис България Бюти. Журито ще избере Мис България Вселена извън финалистките.

Image
Десетте финалистки ще гостуват всеки ден в предаванията “На кафе” и “Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия.Информация за тях и техните номера за гласуване ще се публикуват в интернет сайтовете Dir.bg , ViewSofia.com, Zar.bg, Bliasak.bg и Visages.net.Новата Мис България ще се украси с корона, инкрустирана с 2009 кристала от “Altinbas” във финалната вечер и ще си тръгне с автомобил “Renault Laguna”, любезно предоставен от Официалния превозвач на “Мис България”- Renault Nissan Bulgaria за една година. Един от гласувалите ще спечели “Renault Clio”.
Финалистката ще получи кредитна карта с 500 лв. от спонсорите ГифтКарт АД, а трите й подгласнички – “Мис Вселена”, “Мис Туризъм” и “Мис Бюти” - ще получат кредитни карти на стойност 200лв. За момичетата има подаръци и от “Wella” и “Oriflame”. И на финалната вечер красавиците ще
Image
дефилират в изящните вечерни рокли на Astella Atelier, уникалните тоалети на модна къща ZBR WOMAN и сексапилните бански на “Delfina”. За красотата на фините крачета на претендентките за короната се грижат обувки “Devil&Angel”. Специалистите от “Wella” ще демонстрират красотата на прическите, а гримът на “Oriflame” ще превърне девойките в истински принцеси.
Официален фотограф на конкурса е Диляна Флорентин за ALAN GROUP.

За комфорта на момичетата по време на кампанията “Мис България” 2009 се грижи хотел Metropolitan Sofia. За здравословното меню разчитаме на любезната подкрепа на ресторант Mezze и минерална вода “Девин”.

Тази година конкурсът “Мис България” ще подкрепи “Спасителен център за диви животни – Зелени Балкани”, град Стара Загора.

vip-bg.info


Десетте финалистки за Мис България 2009 са вече известни

Без черни рокли на "Мис България 2009"

Росица Иванова: Целувах се с Камелия в Оргазъм

Сестра от Либия влиза в Vip Brother 3. Вкарват Ивайла и Божидара Бакалови ?

Мис България Юлия Юревич засне супер фешън календар за 2009

Стартира търсенето на “Мис България” с национален кастинг

Зрителите ще изберат тазгодишната ”Мис България”

ДРОГА И ГРУПОВ СЕКС РАЗСЪРДИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ЛОРА КАРАДЖОВА

Катя Дунева се разголи (като) за последно!

 


Сходни връзки

Избраха финалистките за "Мис България" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди