изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:24 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЗАВЛЕКЛИ ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ" С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ    
ЛюбопитноШест случая, при които земеделски стопани от Добричка област са се опитали да измамят държавен фонд "Земеделие" чрез предоставяне на документи с недостоверно съдържание, са регистрирали служителите в регионалната служба на фонда, съобщиха от там.

Земеделски производители внесли в базата на "СтанТех" зърно с категория Б II, но им били издадени документи за внесено качествено зърно - категория Б. Въз основа на бележките от "СтанТех" те получили от фонда полагащите им се допълнителни средства по преференциалните кредити за качествена пшеница. След разкриването на далаверата потърпевша остава фирма "СтанТех", която е издала недостоверните бележки.

ТРЕТА ЖЕРТВА ВЗЕ ГРИПЪТ

Вчера в 9.45 часа в белодробното отделение на болницата в Добрич е починал 70-годишният Янко Василев, съобщи за НДТ завеждащият отделението д-р Щерьо Иванов. Василев е имал хроничен бронхит, познат е на персонала в отделението. След грип развива тежка пневмония. Причина за смъртта му е белодробен тромболемболизъм.

НДТ - 9 март 1999 година           

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЗАВЛЕКЛИ ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ" С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди