изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:08 EEST
Кърваво бельо на жертва, бе открито в пералнята на заподозрян за убийство    
Ред и сигурност Варненският окръжен съд остави в ареста Георги Цветанов, заподозрян за убийството на 21-годишната студентка Радостина. Според магистратите събраните на този етап доказателства го уличават като извършител на престъплението - в мобилния му телефон има снимка на гола жена в поза, в каквато е била открита жертвата.

От дома на обвиняемия е иззет нож със следи от кръв, за която назначената експертиза трябва да покаже дали е на Радостина. Нейни дрехи, бельо и дамски принадлежности са открити в жилището на Георги. Те са били скрити в пералнята заедно с негови дрехи, също изцапани с кръв. От заподозрения са иззети още златните бижута и преносимия компютър на момичето. През него тя е говорила по скайпа с приятеля си Петър, който е студент във Великобритания и собственик на апартамента, в който се е разиграла трагедията. Обяснила му, че Георги я изпратил след дискотека и заради проблеми вкъщи ще остане да пренощува при нея.

 

Обвиняемият отказва всякакво съдействие на разследващите, заяви зам.-окръжният прокурор Радослав Лазаров. Той добави, че по дясната ръка на заподозрения, която в съдебната зала беше бинтова, има рани. От 15 години до доживотен затвор може да получи Георги Цветанов, ако бъде признат за виновен. Той е обвинен за убийство, извършено по особено жесток начин.

 

Защитата прие доказателствата на прокуратурата, но оспори тяхната категоричност. Аргументите на адвокатите на обвиняемия бяха, че все още не са готови назначените експертизи.   

 

На гледането на мярката на Георги присъства и баща му Цанко Цветанов, който е общински съветник и лидер на СДС-Варна, който отказа коментар.

 

Близо 200 души присъстваха на погребението на Радостина Евтимова. Тялото на третокурсничката от Икономическия университет във Варна беше открито в жилище на ул. "Мир" в морската столица. На зловещата гледка първа се натъкна сестрата на 21-годишното момиче.  dariknews.bg

 

Убиецът на Радостина - с две лица?

 

Обвиняват сина на лидера на СДС-Варна в убийство


 


Сходни връзки

Кърваво бельо на жертва, бе открито в пералнята на заподозрян за убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди