изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:42 EET
ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ В АЛБЕНА ЩЕ ПРИСТИГНАТ НА 16 МАРТ    
Новини

На 16 март пристигат първите организирани туристи в курорта Албена. По традиция те са от Германия и идват чрез туроператорската фирма "Курклуб".



Очакват се да пристигнат около 35 души. Те ще ползват основно балнеологията. Те ще ползват услугите на здравния  център "Медика-Албена", който получи знака на Европейската спа-асоциация. 
Ще бъдат настанени в хотел "Фламинго Гранд", който в момента е единственият отворен. Следващата смяна на германската туроператорска фирма "Курклуб" ще пристигне на 6 април. Тогава се очаква да дойдат около 60 германци.
За Великденските празници в Албена ще отворят още 12 хотела. За тогава се очаква да има туристи предимно от Румъния и България. Именно Великденските оферти и промоцията за 15-процентна отстъпка при записване на ваканция по Интернет или в офисите на Албена бяха предсатвени на проведеното през миналата седмица в три български града  Road show. След успеха си в Румъния прецентацията на "Ултра лято в Албена 2009" се проведе и в Русе, Стара Загора и Велико Търново. През тази година курортът ще предлага услугата "ултра ол инклузив" в седем хотела. 
 


Сходни връзки

ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ В АЛБЕНА ЩЕ ПРИСТИГНАТ НА 16 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди