изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:17 EEST
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК СТАРТИРА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА 2009    
ОбразованиеЗа поредна година УниКредит Булбанк дава старт на стажантска програма 2009, съобщиха от централата на финансовата институция. И през тази година млади способни и мотивирани хора могат да приложат на практика познанията си и да получат професионален опит в банковата сфера.

От банката предлагат професионално обучение и практика, възможност за започване на работа, катто и кариерно израстване. Стажът може да премине както при целодневна ангажираност, така и за по четири часа дневно. Продължителността на стажа е два последователни месеца. Стажантите получават месечно възнаграждение, както и сертификат за успешно представяне. Периодите на провеждане могат да бъдат определяни според възможността за присъствие на стажантите.  В програмата имат право да участват дипломанти или студенти в последен курс на обучение (бакалавърски и магистърски програми) по специалности, свързани с банковия бизнес - икономически, юридически, в сферата на информационните технологии или бизнес администрацията.
 


Сходни връзки

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК СТАРТИРА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди