изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:30 EEST
ИЗБРАХА НЕДКО НЕДЕВ ЗА ВРАТАР №1 НА “ДОБРУДЖА” ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ    
СпортНай-много гласове в анкетата на www.dobrudja1919.com за идеален вратар на ФК Добруджа за последните 20 години събра Недко Недев.

Той категорично се наложи със 138 вота, което представлява 29% от всички гласувaли за шестимата номинирани. Недко Недев е роден на 24 юни 1970 година в Каварна. Възпитаник е на детско-юношеската школа на Добруджа. Клубът от Добрич е единственият професионален клуб в кариерата му. Записва над 100 мача за жълто-зелените на ниво А група от 1992 до 1998 година, като за изявите си е бил избиран от национални медии за вратар на кръга.

Феновете на Добруджа определиха за негови подгласници в идеалния отбор на Добруджа от 1990 година до днес Илия Вълов и Свилен Симеонов. Бившият национален вратар играе в Добруджа само един полусезон, но благодарение на феноменалните спасявания на Илия Вълов през пролетта на 1992 година, жълто-зелените успяват да се задържат в А група през първия си сезон при майсторите. Илия Вълов зае второто място в анкетата на www.dobrudja1919.com с 23% от гласовете. Само с 10 гласа по-малко от него, трети остана наследникът на Недко Недев на вратарския пост на Добруджа Свилен Симеонов, изиграл 128 мача за Добруджа в А група.

Вече стартира изборът на идеалната защита за последните 20 години. По азбучен ред номинираните централни защитници са: Валентин Пейчев, Галин Иванов, Илия Дяков, Петър Кушев, Светослав Кръстев и Филип Флоров, а бекове - Атанас Георгиев, Иво Кискинов, Румен Боев, Румен Славов, Сергей Димитров и Стефан Славов. При гласуване трябва да се посочат две имена - по едно от всяка категория. Двамата централни защитници и двамата бекове, събрали най-много гласове, попадат в идеалния отбор на ФК Добруджа от сезон 1990/1991 до днес. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗБРАХА НЕДКО НЕДЕВ ЗА ВРАТАР №1 НА “ДОБРУДЖА” ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди