изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ

ОВЕН - Включвайки се в домашните задачи, ще подобрите уюта на дома и ще намалите претенциите на близките си. Други ще заложат на романтичното си настроение, посвещавайки деня си на специален човек.

ТЕЛЕЦ - В търсене на добри решения за времето си днес, прагматично ще съчетаете полезното с приятното. Професионалните ангажименти ще подсилят усещането ви за значимост.

БЛИЗНАЦИ - Справяйки се с не едно и две затруднения, ще решите въпрос, който ви пречи да продължите напред. Ще получите помощ или съвет от приятел, покажете му и вие готовността си за подкрепа.

РАК - Влизайки в партньорство с човек, когото уважавате и с общи усилия ще започнете интересен проект. Ако той е в сферата на културата или в развлекателния бизнес дълго ще се говори за него.

ЛЪВ - Споделяйки нова идея с човек, който ви познава добре, ще получите подкрепата му за съвместни действия, на което се надявахте. Добре обмислените условия ще защитят интересите ви.

ДЕВА - С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас.

ВЕЗНИ - Ще ви занимават проблемите на деня, породени от последните развития около вас. Последователни в действията си и без да се предоверявате на никого, ще работите по тях.

СКОРПИОН - Въздържайте се от коментари, които не влизат в служебните ви задължения, ще си спестите енергия, полезна за друго. Натовареността ви ще расте, а с нея физическото и емоционално напрежение.

СТРЕЛЕЦ - С добра нагласа сте към всичко, свързано с работата и личните ви интереси. Делово предложение ще ви ентусиазира с перспективите, които носи и ще се заемете с реализацията му.

КОЗИРОГ - Приходите ще са доста над очакванията ви. Общуванията и самостоятелната ви подготовка ще повишават информираността ви, с които ще станете по-конкурентноспособни.

ВОДОЛЕЙ - Благодарение на добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди ще преодолеете по-леко възникващите затруднения и ще пристъпите към финализиране на проекта си.

РИБИ - С амбиция за изява ще работите, показвайки най-доброто от себе си. Вслушвайки се в мнението на околните, ще си спечелите повече симпатизанти и поддръжници за идеята, която ви владее сега.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди