изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:13 EET
10 убити при престрелка в Алабама    
По светаАлабама, САЩ /КРОСС/ - Най-малко 10 са убитите и 2 ранените при престрелка в Алабама, САЩ, са съобщили от полицията, цитирани от АП. Шест са били убити от стрелеца, който след това се е опитал да се самоубие, ранил се е и е бил убит от полицията близо до сградата на компанията Reliable Metal Products, която не е пожелала да коментира инцидента. Името на стрелеца не се споменава.


Трагедията се е разиграла в градовете Самсън и Женева, с население съответно 2000 и 4000 души. Тя е започнала късно следобед в град Кинстън, където мъжът запалил къщата на майка си. Трупът на жената бил открит по-късно вътре, но следователите не успели да влязат в още горящата къща, за да установят причините за смъртта. След това нападателят се отправил за град Самсън, където убил петима души - четирима възрастни и дете - в дома им. Той застрелял още по един човек в други две къщи и открил огън по полицейски автомобил, преди да се отправи с кола към съседния град Джънива, на 20 км от Самсън. Според съдебния лекар на окръг Кофи сред убитите са бабата, дядото, чичото и лелята на нападателя.
В Самсън мъжът убил двама души, стреляйки по магазин и бензиностанция и продължил да води престрелка с преследващите го полицаи. Началникът на местната полиция бил улучен от куршум, но бил спасен, благодарение на бронежилетката си. Полицията го преследвала до завод за метални изделия, където нападателят влязъл и се самоубил. Мотивите за стрелбата са неизвестни. Установено е, че мъжът работел в същия завод. Кметът на Самсън заявил, че познава нападателя, но не пожелал да го идентифицира и отказал да коментира възможните мотиви за престъплението. Градчетата Джънива и Самсън са близо до границата с щата Флорида в югоизточна Алабама и наброяват съответно 4400 и 2000 жители.

Тя е започнала на газ станция в Самсън, където е била застреляна жена. След това се е пренесла в къща в същия град, в която са убити 5 души. Все още не е изяснено дали убиецът има връзка с тях. След това, той се качва в кола, шофира 12 мили до Женева и там застрелва още няколко човека. cross-bg.net
От щатското бюро за разследване по-късно ще излязат с изявление по случая.

 


Сходни връзки

10 убити при престрелка в Алабама | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди