изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:08 EEST
ИЗБУХНА ЗАЛОЖЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА МИНА: 719 души от плавателния състав на компания Български морски флот ще бъдат съкратени    
Икономика София. 719 души от плавателния състав на компания Български морски флот ще бъдат съкратени. Това съобщи за Агенция “Фокус” к.д.п. Христо Донев, изпълнителен директор на "Параходство БМФ" АД от името на Управителния и Надзорния съвет на компанията.

Сред причините за съкращенията са - световната финансова и икономическа криза в сектора на корапоблаването, новата структура на Параходство „БМФ” АД, фактът, че държавата не е предприела мерки за бракуване на корабите над 25 години и др.
„Социалният ангажимент, поет от новия корабособственик, ни задължава да предложим алтернатива за съкратения персонал. Предвидили сме такава чрез съживяване на нашата менингова дейност. Прието бе да се активира дъщерната компания „Нептун Меннинг”, която ще излезе на международния пазар и ще предлага българска работна ръка на международния морски пазар. Така съкратените служители ще имат реалната възможност да се реализират в чужбина на кораби под чужд флаг, което неминуемо ще облекчи тяхното състояние” – каза още Христо Донев.
 


Сходни връзки

ИЗБУХНА ЗАЛОЖЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА МИНА: 719 души от плавателния състав на компания Български морски флот ще бъдат съкратени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди