изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:57 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ

ОВЕН - Ще поставите начало на ползотворно сътрудничество или връзка с човек, от което ще останете особено доволни. Нуждите на близък човек ще ви накарат да потърсите решения, с което ще го изненадате приятно.

 

ТЕЛЕЦ - С разум и прагматична насоченост ще следвате намеренията си. За някои те са свързани с делови срещи и подготовка на нов проект, други ще работят по вече утвърдена програма.

 

БЛИЗНАЦИ - Ще се заемете с делата си, служебни или лични, те са важни със сроковете и значимостта им за вас. Повечето от знака ще заложат на умението си да комбинират и да намират по-пряк път към успеха.

 

РАК - Започвате седмицата в добра кондиция и жизнен тонус. Полезни срещи и контакти ще ви подготвят за предстояща изява, заложете на професионализма си. Бъдете сговорчиви и покажете уважението си.

 

ЛЪВ - Ще ви занимават лични въпроси, уреждане на предстоящо пътуване и на документи, свързани с бъдещ проект. Във връзка с предстояща изява ще се заемете с подобряване на квалификацията си.

 

ДЕВА - Изпълнени сте с добри мисли, както за себе си, така и за хората около вас. Това ви позволява да се изявите с най-добрите си качества, с които неминуемо ще оставите добро впечатление от себе си.

 

ВЕЗНИ - Началото на работен проект ще ви натовари с много отговорности, но и даде възможност да покажете умения си. Високите ви изисквания могат да стреснат някои около вас, но е сигурно, че ще ви се доверят.

 

СКОРПИОН - Много от емоциите ви днес са свързани с хора, с които имате неизяснени взаимоотношения. Бъдете открити и прями, за да ви бъде по-лесно. Бизнес-интересите ви също ще бъдат подложени на изпитание.

 

СТРЕЛЕЦ - Изяснете си нещата, които ви смущават и не им позволявайте да влияят на отношенията ви. В службата бъдете търпеливи, дори и обстоятелствата да са срещу вас. Работата и вие ще спечелите повече.

 

КОЗИРОГ - Очакванията ви за развитието на личен въпрос ще се сбъднат и с тях ще подобрите настроението си. Решени сте да оставите в миналото много от нещата, които ви причиняваха тревоги и стрес.

 

ВОДОЛЕЙ - Ще се съобразите с изискванията към себе си и показвайки професионализма си, ще работите по задачите. Каквото зависи от вас ще бъде направено, за да сте актуални и в крак с новостите.

 

РИБИ - С предвидливите си и точни действия ще си спестите главоболия и ще придвижите напред развитието на важен за вас въпрос. Шумът и суетата ви отегчават и ще търсите по-тихо място за отмора вечерта.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди