изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:46 EEST
ПРИКЛЮЧИ ДАНЪЧНАТА РЕВИЗИЯ В “ДОБРУДЖА”, СКОРО КУПУВАТ ОТБОРА    
Спорт След шестмесечна сага най-после приключи данъчната ревизия в ПФК “Добруджа” АД. Вчера в офиса на футболното дружество е бил представен актът, който според широко прокламирания от предишния общински съвет щеше бъде с милиони левове задължения, но се оказа, че те са малко над 20 000 лева.

Част от тях обаче ще отпаднат, тъй като още не са получени фактури по платени сметки и задължения, заявиха от канцеларията на отбора.

Изпълнителният директор на клуба Роман Георгиев бе категоричен, че ще обжалват и другата част от сумата, тъй като са за разходи, които трябва да бъдат признати.

Потърсихме за коментар и общинския съветник Иван Иванов, който заедно с председателят на местния парламент Румен Иванов, лобира сделката да бъде факт и футболният клуб да намери мястото в професионалните групи, както му се полага. Общинският съветник заяви, че има разбирателство между двете страни и започват серия от преговори, в резултат на които най-късно до края на април община Добрич трябва да придобие 100 процента от акциите на Величко Найденов и да влезе във владение на апортираните имоти. Така навръх 90-годишнината на клуба феновете най-вероятно ще бъдат зарадвани с финализиране на сделката, след която се очаква "Добруджа" да поеме нагоре по футболните етажи. НДТ 

 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ДАНЪЧНАТА РЕВИЗИЯ В “ДОБРУДЖА”, СКОРО КУПУВАТ ОТБОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди