изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:26 EEST
В НЕДЕЛЯ – “МАРТЕНСКО СЛЪНЦЕ”    
Спорт

Тазгодишното състезание по спортно ориентиране “Мартенско слънце 2009”, организирано от местния клуб “Добротица” и община Добрич, ще се проведе на 15 март в градския парк.



Стартът и финалът ще бъдат на едно място - в тренировъчния стадион до спортна зала "Добротица", където се провежда Добричкият панаир, съобщават организаторите.

Състезанието е клас "Б", открито,  дневно, индивидуално, за възрастови групи  М/Ж 12, 14, 16, 18, 21, 40 и над 55 години. Преминаването през контролните точки е със задължителна последователност и ще се отчита с електронна система ЕМИТ.

В състезанието имат право на участие състезатели от училищата на Добрич и клубове от други градове с неограничен брой състезатели. Te трябва да са физически здрави и участват на собствена отговорност за опазване на здравето си.

Поименни заявки по приложената форма трябва да бъдат представени в СКО "Добротица" в срок до 12 март 2009 г. Еmail: kgnenov@abv.bg и GSM 0889434241 - Красимир Ненов. Стартовата такса е 3,50 лева и включва ползване на електронен чип и карта за всеки състезател. За групи М/Ж 12 стартовата такса е 2,50 лева. Заявки и промени в деня на състезанието - 5 лева на състезател.

Класиралите се до трето място във всяка група ще получат предметни награди. НДТ

 


Сходни връзки

В НЕДЕЛЯ – “МАРТЕНСКО СЛЪНЦЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди