изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:22 EEST
7 порнозвезди нападат София    
Любопитно Идва новото Eros Show

 

 

 

Image
Дядо Коледа още не може да се отърве
От 25 до 28 март в столичната зала "Универсиада" ще се проведе традиционния еротичен фестивал Eros Show.
За форума в столицата ще пристигнат общо 7 международни порнозвезди.Сред участничките в шоуто са Alexandra, Alina Plugaru, Linda Racz, Regina Moon, Symba, Una и разбира се любимката на българската публика Dora Meszaros, известна от миналите издания на Eros Show. По традиция гостуващите звезди ще представят на сцената различни еротични номера и танци.Сред фирмите-гости на изложението ще бъдат секс магазини, агенции за модели, фирми за фитнес, енергийни напитки, списания, телевизионни програми, както и щандът на Министерство на здравеопазването където ще се предлага безплатен тест за СПИН. В рамките на тазгодишното юбилейно пето изложение специалната услуга частен театър, която включва танци на порнозвездите пред отбрана част от публиката, ще бъде разположена на два пъти по-голяма площ от тази през 2008 г.

Електронни билети за Eros Show 2009 могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер. Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Image
И тези да дойдат
виж в пълен размер
Италианската порнозвезда Мили е готова да гостува у нас, но не я канят.
http://vip-bg.info
 


Сходни връзки

7 порнозвезди нападат София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди