изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:49 EET
Нови подробности за смъртта на модела на Playboy Анна Никол Смит    
Любопитно Американското правосъдие е стигнало до заключението, че смъртта на бившия модел на списание Playboy Анна Никол Смит, починала през февруари 2007 г. в резултат на свръхдоза медицински препарати, може би не е била случайна.

На двама лекари и на друг модел Хауърд Стърн са повдигнати обвинения, че без съответните за това медицински показатели са й предписвали таблетките, станали причина за смъртта й, предаде Би Би Си.
Нелегалните рецепти за препарати с психотропно действие са били изписвани на Анна Никол Смит от юни 2004 г. до януари 2007 г.
Обвинението твърди, че лекарите са предавали лекарствата на Стърн, а той ги е пробутвал на приятелката си. В резултат в продължение на няколко години Анна Никол Смит е приела хиляди таблетки без каквато и да е необходимост за това, което не е могло да не се отрази пагубно на организма й.
Лекарите, изследвали тялото на Анна Никол Смит след смъртта й, са констатирали, че няма следи от някакви заболявания. Не бяха открити и следи от насилие по тялото й.
Анна Никол Смит почина на 39-годишна възраст на 8 февруари 2007 г. в хотелска стая във Флорида. След смъртта й роднините й, които живеят в САЩ и на Бахамите, се изпокараха за правото на опекунство върху петмесечната й дъщеря. В онзи момент момиченцето стана пряка наследница на състоянието на майка си от половин милиард долара. Анна Никол Смит се сдоби с тези пари от покойния си съпруг – тексаския петролен магнат Хауърд Маршал-втори. В момента на сватбата им през 1994 г. Анна Никол беше на 26 години, а той на 89 г. След смъртта на мъжа си през 1995 г. Смит изгуби много години, средства и усилия, за да успее да си извоюва част от неговото състояние от останалите му роднини. Анна Никол Смит беше погребана в столицата на Бахамските острови Насау. /БЛИЦ

Половин милион долара за дневниците на Анна Никол Смит

Сърдит любовник убил Анна Никол Смит

Мистериозно проклятие тегне върху момичетата на ”Плейбой”

Операция “нов бюст”

ВИЖ ГАЛЕРИЯТА "ОТЛИЧНИЧКИТЕ НА "ПЛЕЙБОЙ"

 

 


Сходни връзки

Нови подробности за смъртта на модела на Playboy Анна Никол Смит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди