изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:25 EEST
Бойко Борисов в “Мюзик айдъл 3”, Лепа Брена, Глория и Ивана правят показно на младоците    
Любопитно

Столичният кмет Бойко Борисов е голямата изненада в "Мюзик айдъл 3". Оказва се, че суперменът може не само да рисува, но и да пее. Той обаче няма да се състезава, а ще бъде гост в малките финали на риалитито, които стартират на 16 март по bTV и чрез които журито ще продължава да отсява най-добрите певци.



В седмицата до 23 март звезди ще изнесат концерти пред младоците. Лепа Брена и Глория ще правят показно. Турбофолк тигриците се харесаха в София, после го удариха на купони в Белград, а сега избират секси тоалети за зрелищно участие. Сръбската грандама и родната фурия ще изпълнят най-големите си хитове и така ще демонстрират пред кандидат-звездите колко труд е нужен, за да се стигне до голямата слава. Поканена е още една супержена - Ивана.
Певчески умения ще разкрият още бившият министър на младежта и спорта Васил Иванов-Лучано и човекът, на когото принадлежи култовата фраза "Не ме гледай тъпо, българино" - Жорж Ганчев. Най-добрият фехтувач и най-известният сладкар сред политиците са прочути купонджии, китаристи и чести гости в шоупрограми.
Имената на талантите, които ще продължат във фазата на малките концерти, ще станат ясни в неделя, 15 март. В специален епизод от 20 часа ще бъде показан тайният кръг, който журито организира за нищо неподозиращите кандидати.
Някои от тях ще преживеят изключително драматични моменти, а оценяващите ще покажат завидна изобретателност и гъвкавост в името на музиката.
Людмила ПЪРВАНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов в “Мюзик айдъл 3”, Лепа Брена, Глория и Ивана правят показно на младоците | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди