изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:34 EEST
Столичанка изчезна безследно    
НовиниСъпругата на автомонтьора Венци Иванов - Емилия, изчезнала от апартамента им в софийското село Бухово в първите часове на 26 февруари. От тогава полицията и приятели на семейството безуспешно се опитвали да я открият.

“Животът ни - моят и на двете ни дечица, се е превърнал в кошмар - разказа съпругът, цитиран от вестник "Труд".
В онази вечер Емилия ми направи салатка. Сипа ми и ракийка. После гушна дъщеря ни Габриела, а аз сина ни Венци. Целунахме се и легнахме в спалнята. През нощта протегнах ръка да я погаля. Но леглото беше празно. Беше около 3 ч.”, разказа вчера Венци Иванов.
33-годишният мъж, който стопанисва автосервиз в столичния квартал “Дианабад”, излязъл да търси жена си. Обиколил около блока, отишъл при майка й, която живее в същата кооперация. Но никъде не могъл да я намери. На сутринта Венци сигнализирал Пето РУ. Още същия ден полицаите я обявили за издирване.
“Жена ми е излязла само с кутия цигари. GSM-ът и всичките й документи са в жилището. Видях, че в чантата й са червилата и четката за коса. Липсваха само ключовете от вкъщи”, казва Иванов. Той предполага, че съпругата му е отвлечена. Емилия Иванова е средна на ръст с дълга кестенява коса. Била е облечена с розова фланела на райета и дънки, обута с ботуши. Носела е тъмнокафяво палто, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Седмици преди Емилия да изчезне, майка й продала на Столичната община няколко наследствени терена в “Бухово”. Земята в селото била доста атрактивна, тъй като там се очаква да бъде построен заводът, в който ще се преработва столичната смет. Майката на Емилия очаквала всеки момент да й бъдат преведени над 100 000 лева от сделката с кметството.
Според Венци Иванов имало вероятност бандити да са разбрали, че фамилията ще получи солидна сума. И са похитили жена му, за да получат в замяна тлъст откуп. Вече 16 дни обаче никой не е потърсил Венци, дъщеря му и тъща му.
“Не мога да повярвам, че Емилия е избягала заради чужд мъж. Ние с нея много се обичаме. Тя е невероятна жена”, реди с вълнение Венци. dir.bg
 


Сходни връзки

Столичанка изчезна безследно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди