изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:25 EEST
ДАНС привика шефа на ”Новера”    
Ред и сигурностУправителят на фирма „Новера” Борислав Лазаров е поканен в Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) днес по обед, за да даде обяснения по случая със софийския боклук.

Лазаров е бил открит рано тази сутрин, след като преди това е бил издирван от служители на ДАНС заради кризата със сметоизвозването в столицата, научи “Фокус”, като се позова на неофициални източници.
На 10 март градският прокурор на София Николай Кокинов заяви, че Софийска градска прокуратура е изпратила на ДАНС материалите, свързани с боклука. Кокинов уточни, че се изискват и обяснения от Борислав Лазаров, както и от управителите на други фирми, свързани със сметопочистването на столицата.
Акция за гражданско неподчинение се организира в няколко интернет-форума и тя е насочена срещу непочистената столица на България, съобщи БГНЕС. Според участници в различните форуми гражданското неподчинение ще има конкретни прояви. Призовават се всички, които са недоволни от залятата от боклуци столица, да донесат сметта си пред сградите на Столична община или на Министерски съвет. Началният час, обявен за символично събиране на боклука, беше обявен за 11 часа днес. Но по обед все още няма изсипани от граждани отпадъци пред Министерския съвет, предаде БГНЕС.
 


Сходни връзки

ДАНС привика шефа на ”Новера” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди