изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:30 EET
Как се гадае по женските гърди?    
Любопитно Вероятно знаете много и различни методи за гадаене, които често използват различна екипировка като карти Таро, руни, листа от чай, кристали и така нататък.


Оказва се, че по време на развитието на човечеството, хората винаги са искали да погледнат в бъдещето и да разкрият мистериите на човешкия характер и за това са се обърнали към гледането на ръка, френологията и други подобни форми на гадаене.
  
  Един от интересните методи наскоро стана доста известен чрез статия в известния руски вестник "Правда". Той се нарича стерноменсия.
  
  Той е практика, която включва разчитането на белезите в областта на гърдите и стомаха в човешкото тяло. Тя е била много популярна в Испания през XVIII век.
  
  В статията руските сексолози казват, че женските гърди идентифицират характера по-добре, отколкото зодиакалния знак.
  
  Те са открили, че жените с малки гърди най-много се притесняват партньорите им да не им изневерят, а тези с големи са оптимистични, весели и чувствени. Те са много изобретателни в леглото и очакват същото от своите партньори.
  
  Добре оформените зърна пък потвърждават силния и доминиращ характер на жената. Такива жени предпочитат да са отгоре по време на секс. Малките зърна пък говорят за резервиран характер. Такива жени не виждат в секса нищо специално.
  
  Формата на гърдите обаче е един от основните показатели за женския характер. "Лисичите муцунки" обикновено са умни и резервирани жени, които рядко постигат нещо в професионален план, защото са мързеливи и не показват инициатива. Те обаче могат да станат добри съпруги за практически всеки мъж.
  
  Жените с гърди като черешки обръщат много внимание на социалния си характер. Те са умни и контактни. Такива жени могат да са много добри партньори в ежедневието, въпреки че имат определено отношение към интимността.
  
  Женските гърди с форма на ябълки говорят за отдадена домакиня. Много от тези жени са фригидни и е изключително трудно да им се докара оргазъм. Въпреки това са готови на всичко, за да задоволят мъжа си. "Ябълките" не обичат да сменят сексуалните си партньори.
  
  Жените с гърди с форма на круша са много любвеобвилни и ще скочат между чаршафите веднага щом имат възможност. Почти невъзможно е обаче да се опитоми такава жена. Тя е независима, със собствена воля, но не много интелигентна, което я прави привлекателна за мъжете. Брак с "круша" гарантира уникален секс и много скандали.
  
  "Лимоните" са за мъже, които искат разнообразие в леглото. Такива жени са пълни с живот и за разлика от другите могат да критикуват себе си и предпочитат да водят по-тих живот.
  
  Жените с гърди с форма на пъпеши обичат да бъдат обожавани. Ценят вкусната храна и постоянно подобряват готварските си умения.
  
  "Дините" са жените с най-големите гърди. Те често са доста надменни и с голямо самочувствие. Също ценят храната и обожават глезотиите. Обичат да флиртуват, но не са много заинтересовани от секса.

erogance.eu

ТОП ГЪРДИТЕ НА СВЕТА - МЕЧТА ЗА МИЛИАРДИ ГАДАТЕЛИ

 


Сходни връзки

Как се гадае по женските гърди? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди