изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:48 EEST
НДСВ ще се яви самостоятелно на предстоящите избори за Европейски парламент    
ПолитикаСофия /КРОСС/ - В специално изявление НДСВ днес обяви, че партията отново е "обект на непрекъснати режисирани или пък самодейни "сценарии".


"В полето на виртуалната политика, на слухологията и откровената лъжа се лансират всякакви "хипотези" и твърдения, базирани на всевъзможни, но по правило анонимни "източници" - от лъжовно-бомбастичното "Царят се оттегля", до банално невярното "НДСВ води преговори за коалиция", посочват от партията.
Всички тези твърдения нямали нищо общо нито с истината, нито с фактите, нито пък с реалните намерения и виждания на лидера на НДСВ или на ръководството на партията.
НДСВ отдавна има политическо решение за самостоятелно участие в изборите, посочват от жълтата партия и допълват, че НДСВ работи активно както за осъществяване на управленските отговорности, които носи до края на този мандат, така и за предизборната подготовка на партията.
"Отворени сме за диалог с всички прагматични и европейски ориентирани политически сили след изборите. Но конструктивен диалог за политики в интерес на хората и пътищата за тяхното осъществяване.
По отношение на изборите за евродепутати имаме разбирането, че заедно с нашите партньори от ДПС, като част от европейското либерално семейство, трябва да увеличим българското либерално присъствие в Европейския парламент.
Вярваме, че това е наша обща цел. За да я постигнем е нужно да разширим "ветрилото" на либералните кандидатури и алтернативи, които ще предложим на обществото. Затова НДСВ ще се яви самостоятелно на предстоящите избори за Европейски парламент със своя листа от авторитетни личности", се посочва в изявлението.
 


Сходни връзки

НДСВ ще се яви самостоятелно на предстоящите избори за Европейски парламент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди