изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:28 EEST
Българската фигуристка Хаджийска - с еротична фотосесия    
Любопитно Мария Филипов, известна преди с фамилията Хаджийска, участва в британското риалити шоу “Танци върху лед”

Бившата българска националка по фигурно пързаляне в танцовите двойки Мария Хаджийска, сега подвизаваща се под името Мария Филипов, направи еротична фотосесия по бельо, за да подпомогне класирането си за полуфиналите на британското риалити шоу “Танци върху лед”.

35-годишната Филипов, която бе национална шампионка през 1990 и 1991 г. и заедно с партньора си Христо Николов представяше България на европейското и световното първенство по фигурно пързаляне през 1991 г., участва за четвърти път в телевизионното предаване.

Сега неин партньор е финалистът от друго риалити шоу “Екс Фактор” Рей Куин. Двамата се представят превъзходно, като в шестата седмица на предаването отбелязаха рекордните 30 точки от 30 възможни. Техни коркуренти са певицата Джесика Тейлър и телевизионните звезди Доналд Макинтайър и Колийн Нолън.

За Мария това е трето участие в британското издание на риалити състезанието, като при първото си участие завършва трета, а при второто стига до полуфиналите. Участва веднъж и в австралийската версия, където печели. Според нея партньорът й Рей Куин е природен талант и дори може да се превърне в олимпийски национал на Англия.

Мария е омъжена за 44-годишния треньор по фигурно пързаляне Андрей, като дватама живеят в Австралия заедно със сина си./БЛИЦ

 


Сходни връзки

Българската фигуристка Хаджийска - с еротична фотосесия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди