изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:16 EET
БЛИЗО 80 000 ОБАЖДАНИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ В "Е.ОН"    
НовиниКомпанията запозна с проблемите на енергетиката ресорния министър

От пресцентъра на "Е.Он България" събщиха, че в съботния ден се е провела среща между председателя на УС на компанията Гюнтер Шуберт и министъра на енергетиката и икономиката Петър Димитров, който е посетил централния офис на дружеството във Варна. Компанията е представила уникалния метод за страната - "Работа под напрежение" по въздушни линии средно напрежение, при който се извършват ремонтни и монтажни дейности по въздушни електропроводи средно напрежение, без тяхното изключване. Благодарение на този метод на работа, през последните 6 месеца, на 116 125 клиенти в Североизточна България е спестено планирано прекъсване на електрозахранването до 7 часа, информират от компанията.
Представен е бил и телефонният център, който обслужва клиенти, като Г. Шуберт е връчил благодарствена грамота на екипа на центъра за добре свършената работа по време на критичната зимна обстановка през периода 20-22 февруари. Само за февруари телефонният център е приел близо 80 хиляди обаждания, а най-големият регистриран пик е бил на 20 февруари, когато са обслужени над 3 000 клиенти. От дружеството отчитат, че през 2008 г. са приети над 1 069 000 обаждания от клиенти на компанията. След това в работна среща ръководството на "Е.ОН България" е запознало министър Димитров със дейността си и със спецификата на енергийния пазар в България от гледна точка на компанията. Така двете страни поставят начало на ползотворен двустранен диалог, заявяват от фирмата.
 


Сходни връзки

БЛИЗО 80 000 ОБАЖДАНИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ В "Е.ОН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди