изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:26 EEST
НИКОЛАЙ КАМОВ: ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ" СМЕ ЗА КАТЕГОРИЧНА ПРОМЯНА    
ПолитикаПредстоящият избор няма да е между ляво и дясно, а между статукво и промяна. Ние сме категорично за промяна. Това заяви на пресконференция в Добрич лидерът на политическо движение "Социалдемократи" Николай Камов. По думите му - сегашният модел на управление трябва да бъде разрушен и трите партии - БСП, НДСВ и ДПС, трябва да бъдат отстранени.

ГЕРБ е единствената надежда за промяна, подчерта Камов. Той предупреди, че на предстоящите избори ще станем свидетели на най-голямата по мащабите си практика на купуване на гласове, може би ни чакат рекорди. ПД "Социалдемократи" по никакъв начин не може да участва в политиката както е участвало до сега, категоричен бе лидерът. И допълни: "Изключено е да накараме нашите структури да работят за това Масларова или Румен Петков, или Асен Гагаузов да станат депутати". 
Политическо движение "Социалдемократи" има три варианта за участие в изборите - в центристка коалиция, в социадемократическа коалиция или самостоятелно, съобщи  лидерът. Той допълни, че движението е готово и за трите варианта, но това, което ги спира, е изборният закон. Ситуацията е по-лоша от всякога по отношение на най-важния параметър - закона, по който ще се проведат изборите, каза Камов. Той припомни обещания на Сергей Станишев, Станимир Илчев и Лютви Местан, че промените в документа ще са факт до Коледа и изрази убеждението си, че това няма да стане и до Великден. "Доган, Станишев, а може би и Сакскобургготски знаят при какви параметри ще се проведат изборите. Всички останали, като овцете, ще научат в последния момент", смята политическият лидер. По думите му, за всички освен БСП, ГЕРБ, ДПС и Атака, има огромно значение дали прагът за коалициите ще е 4, 6 или друг процент. Ако БСП и ДПС се почувстват застрашени, могат да вдигнат процента за коалициите, допълни той.
"Лично бях много ентусиазиран, представях си четирите години по много различен начин, от този, по който протекоха. Имал съм вероятно голяма илюзия, че Коалиция за България иска да сме алтернатива на управлението на НДСВ и ДПС, а и на целия преход" - посочи лидерът на политическото движение. Имаме едно олигархично управление, което по своя манталитет, инструментариум и маниер ни връща в 20 век, оставаме в миналото, близко до азиатските държави, каза Камов. По думите му, имиджът на България е отвратителен и представата за страната ни е ужасна.
На пресконференцията Николай Камов съобщи, че Националният съвет на ПД "Социалдемократи" вече е утвърдил Националния предизборен център, който ще бъде оглавен от лидера на движението. Негов член е областният и общински лидер в Добрич Николай Николов. НДТ
 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КАМОВ: ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ" СМЕ ЗА КАТЕГОРИЧНА ПРОМЯНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди