изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:05 EEST
Жени пред svetsko.com: "Визаж ще прави Мис България"    
Мис & Мистър Относно нашата статия и изказването на Жени Калканджиева пред Канал 3 искаме да вмъкнем някои подробности за да няма погрешно тълкование на думите й. Информацията, че модната шефка няма да прави Мис България следващата година е ВЯРНА!

Важната подробност е, че тя няма да участва в организацията, а не че ВИЗАЖ няма да организира най-престижния конкурс. Модната агенция продължава да държи лиценза (правата за него) и няма никакво намерение да се отказва от него. Просто Жени следващата година ще е млада майка и няма да има възможност да се включи в организацията. Пред http://www.svetsko.com/ тя се похвали, че нейната агенция за последен път (тази година) купува правата за Мис Свят и Мис Вселена (разбирайте от български представител, който ги препродава). Правата вече са собственост на ВИЗАЖ!

Относно възрастта на победителката тя коментира: "Тази година взех решение всичките кандидатки да бъдат по-големи. Границата много падна. Явяваха се девойки на 14-15г. Хубаво е една Мис България да не е дете, а момиче, което учи, знае езици, да е добре образована. Това ще и помогне за нейното развитие след това. Световните примери показват, че много от коронясаните момичета (които са по-големи) заемат сериозна позиция. Има политици, бизнес дами... Именно за това тази година при отсяването аз предпочитах по-големите. Относно нападките към победителката искам да кажа: тя сега влиза във Vip Brother и всички ще видим що за човек е и заслужава ли титлата. Всичко е в нейните ръце."
Другото ново, което Калканджиева каза през http://www.svetsko.com/ е, че следващата година няма да има жури. Изборът ще бъде предоставен изцяло на зрителя.
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Жени пред svetsko.com: "Визаж ще прави Мис България" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди