изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:07 EEST
Грък е “баронът” на българската мафия    
По света
Име на грък фигурира на върха на пирамидата на българската мафия, пише гръцкият вестник “Македония”, цитиран от "Фокус".  Статията е под заглавие “Грък е “баронът” на българската мафия”. Властите в България подозират, че гръцкият гражданин е замесен главно в случаи на трафик на кокаин.


Мъжът е 34-годишен с прякор Лудия, има гръцко име, българско гражданство, роден е и е израсъл в София, обикновено се движи с брониран автомобил и орди от “горили”, които го пазят, в момента се води за изчезнал, предполага се, че живее в Латинска Америка. Полицията стига до него при акция за борба с организираната престъпност в Дупница. Името му се споменава в множество публикации в български вестници от декември. Предполага се гъркът, който се свързва с метода на рязане на уши и носове на конкуренти, преди две години поема трафика на кокаин, след смъртта на друг член на българската мафия.
Въпреки че предположенията са, че гъркът е ръководел цялата търговия с кокаин от Латинска Америка в България, срещу него е издадена европейска заповед за задържане заради кражба, посочва вестникът.
В България единственото известно гръцко име сред престъпните среди е Христофорос Никос Аманатидис - Таки. В момента той се издирва с европейска заповед за арест. Според някои съобщения Таки се е укрил в ЮАР, търсен и от колумбийската мафия, защото не й се отчитал редовно. В средата на миналия декември прокуратурата привлече Таки като обвиняем по досъдебно производство за организирана престъпна група.

Влаха- новият наркобос, Демби е анимационен герой

Отвличания, смърт, взривени джипове, ченгета...

Колумбийци погнали Таки, той се скрил в ЮАР

Прокуратурата погна и Таки

Парамов призовава Станишев да отстрани Петков или да му сложи охрана

Соня Немска покани Ива Софиянска да се снима в клип

Наркодилър бе прострелян в София

Полицията задържа Янко Ваташки - Лудия за трети път в последните четири години

 


Сходни връзки

Грък е “баронът” на българската мафия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди