изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:05 EEST
Нарковойна пламва до месец    
НовиниНарковойна ще пламне до месец. Няма да се размине без трупове, казаха експерти, които следят обстановката в ъндърграунда. След като големи силови босове като Златомир Иванов-Баретата и братя Галеви бяха арестувани, а полицията тръгна по петите на Таки и Димитър Вучев-Демби, започна преразпределение на наркотериториите, пише “Стандарт”.

 “Задава се жестока битка, след като досегашните босове на хероина и кокаина липсват”, категорични са експерти по дрогата от вътрешното министерство.

Най-големи са апетитите на бос в сянка, който има амбициите да овладее останалите без тартори канали. По негов план се отстраняват главите на големите, за да сложи ръка по-лесно на регионалните дилъри, които дирижират мрежата за търговия на улицата и в дискотеките. За него се знае, че също като Баретата е бивш служител на Специализираното звено за борба с тероризма. Притежава богата теоретична подготовка в областта на икономиката. Ползва се с доверието на служби зад океана, описват го негови познати.

В играта се намесва и друг бос в сянка, известен като Влаха. Той е в чужбина от няколко години, но пази стабилни позиции и в България. Двамата мераклии за нови босове имат големи амбиции и силни лобита, така че ще се лее кръв, ако си оплетат интересите, категорични са анализаторите. Експертите са категорични, че хора като Демби са само за прах в очите. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Нарковойна пламва до месец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди