изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:48 EET
И МАРТА ВАЧКОВА НА РОМСКИ КУПОН В КАВАРНА    
ЛюбопитноЗа поредна година Каварна се стяга по подобаващ начин да отбележи Международния ден на ромите - 8 април. Тази година отборът на Гацо Бацов - Краси Радков, ще рита срещу рок-кмет № 1 в държавата Цонко Цонев.

Гацо и компания ще играят за честта на ромския квартал "Бевърли Хилс" в морската рок-столицата, като се чака мощна подкрепа на тима да окаже Марта Вачкова, съобщи за НДТ градоначалникът Цонев. Шоуто няма да мине без единствения почетен мангал Андрей Слабаков и Виктор Калев. След мача ще бъде дадено началото на големия купон, на който ще свири невероятният виртуоз-кларнетист Иво Папазов-Ибряма. Заедно с него в шоуто ще участват оркестър "Тракия" и фолк-дивата Бони. Настроението със свои скечове ще оформят Краси Радков, Виктор Калев и Марта Вачкова. Така ще започнем подготовката и за празника на града ни - 6 май, а след това и за рок-феста, който започва от юли , каза още Цонев. Той разкри, че освен "Дрийм тиътър" и "Мотли крю" на сцената на рок-феста ще се изявят и "Мастодон". Цонев заяви, че не е изключено още две звездни имена да гостуват на каварненска сцена.
 


Сходни връзки

И МАРТА ВАЧКОВА НА РОМСКИ КУПОН В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди