изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:58 EEST
ТРИМА - В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурностТрима млади мъже са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, след като пострадали при катастрофи, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият от пътните инциденти възникнал на 14 март около 22 часа по пътя Генерал Тошево - с. Кардам. Лек автомобил “Рено”, управляван от В. Й. /19/ от Генерал Тошево, напуснал платното за движение и се преобърнал. Пострадал е 20-годишният спътник на шофьора. Той е настанен за наблюдение в Отделението по неврохирургия, няма опасност за живота му. По моторното-превозно средство са нанесени значителни материални щети.
Другата катастрофа е станала около 4 часа на 15 март в балчишкото село Соколово. Лек автомобил “Мерцедес” с водач  Й. С. /21/ от с. Сенокос напуснал платното за движение и се ударил в крайпътно дърво. В резултат на пътното произшествие са пострадали Й. С. и пътувалото в автомобила 18–годишно момче от  същото село. Водачът получил фрактура в областта на десния крак, а спътникът му - травма в областта на главата. Няма опасност за живота им. За Й. С. е установено, че не притежава свидетелство за управление на МПС. По надлежния ред му е взета кръвна проба.
Обстоятелствата около двете катастрофи се изясняват в условията на досъдебни производства. НДТ
 


Сходни връзки

ТРИМА - В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди