изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:35 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностКРАЖБА на мобилен телефон от зала в Каварна извършил на 13 март 18-годишен младеж от морския град, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На следващия ден е  зедържан, а телефонът - върнат на собственика. Материалите по случая се подготвят за бързо производство.
ПАВИЛИОН, намиращ се в централната част на Добрич, е обран в нощта на 14 срещу 15 март. Задигнати са ваучери, различни марки цигари и други вещи. Служители на Първо РПУ издирват крадците, образувано е досъдебно производство.
ПОРЕДНИЯТ пиян шофьор е спипан от органите на реда на 14 март около 19.20 часа в Добрич. Това е А. И. /34/ от областния град. Техническото средство, с което е изпробван водачът, отчело 1.63 промила алкохол. По надлежния ред му е взета кръвна проба. Задържан е за срок от 24 часа в Първо РПУ. Преди установяването на наличието на алкохол А. И. участвал в пътно-транспортно произшествие с материални щети - ударил се в друг лек автомобил. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди