изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:31 EET
КМЕТСТВОТО ЩЕ ПОКАЗВА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНИ АВТОМОБИЛИ В САЙТА СИ    
НовиниКметството в Добрич стартира нова рубрика в общинския сайт, съобщи кметът Детелина Николова.

В нея ще показва снимки на автомобили, които са паркирали безразборно и в нарушение с правилата за движение и общинските наредби. Ще бъдат заснемани и публикувани снимки на автомобили, чиито собственици нарушават правилата. Първата снимка е на автомобил,  паркиран на пешеходната пътека пред областната администрация в града. Призоваваме гражданите, които са свидетели и могат да направят снимки на нарушители, да ги изпратят на електронния адрес на общината.
Снимките на неправилно паркираните автомобили като доказателствен материал ще бъдат изпращани и на полицията - за съставяне на актове. Вече една година има практика общински служители да заснемат с цифрови фотоапарати неправилно паркирани коли и да изпращат фотосите в ОД на МВР. Въз основа на тях има съставени актове.
От кметството обясниха, че налаганите санкции са от порядъка на 40-50 лева, за да бъдат необжалваеми в съда. От кметството алармираха, че не могат да се справят с шофьорите, които използват улиците на града като автокъщи. В района на ДКЦ І и кооперативния пазар масово собственици на автомобили от нов внос ги паркират с обявени на стъклата им цени и координати за връзка.
От кметството призоваха гражданите, които са свидетели и могат да направят снимки на нарушители да ги изпратят на dobrich@dobrich.bg.  Общината се ангажира да ги публикува в интернет-страницата и да ги предостави на КАТ.
 


Сходни връзки

КМЕТСТВОТО ЩЕ ПОКАЗВА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНИ АВТОМОБИЛИ В САЙТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди