изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:18 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БИВША СИНЯ КАСКА СЪДИ РДВР - ДОБРИЧ    
ЛюбопитноВчера Окръжният съд даде ход на административното дело, заведено от ЕТ "Аполо" със собственик Даниел Аврамов, срещу решението на РДВР - Добрич, да му бъде отнет лицензът за охранителна дейност. Целта на делото е да се произнесе доколко правомерно лицензът е отнет. Според съдията по делото, причината за отнемането е случай от октомври миналата година, когато е заведено следствено дело заради побой и изнудване, в който е участвал Аврамов и негови служители.

КОМИСИЯ И ПАРИ - СРЕЩУ СВЛАЧИЩЕТО КРАЙ БАЛЧИК

Вчера районът на свлачището в местността "Фиш-Фиш" край Балчик е посетил областният управител на Добрич. "Състоянието му към днешна дата е спокойно" - съобщи той. За проблемите на община Балчик със свлачищата губернаторът говорил и с кмета на Балчик Кръстьо Митев. Днес областният управител ще издаде заповед за сформиране на комисия, която да излезе със становище за конкретните необходими мерки по овладяване на свлачището. След като бъде изготвена план-сметка, ще се кандидатства за средства от фонд "Стихийни бедствия" към МС.
НДТ - 18 март 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БИВША СИНЯ КАСКА СЪДИ РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди