изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:22 EET
МИЛЕН (САПУНА) и ЛОРА (МОМАТА): В България няма турцизация! Българин от Търговишко:Тук е..    
НовиниДискусията турцизира ли се България или "Не", върви с пълна сила. Вече и водещите телевизии разбраха, че проблемът е интересен за рейтинга им и затова го поставят. Милен (Сапуна) и Лора (Момата) са категорични: Турцизация в България няма. Двамата отхвърлиха темата и предложиха на зрителите си друга: Внукът на Тодор Живков срещу Кошлуков във ВИП брадър. Зрителите обаче ги заляха с доказателства, че България вече е турцизирана:

"Обаждам се от Търговишко. Елате тук и няма да чуете българска реч. Гонят ни умишлено, навсякъде са турци. България вече е от анклави (земя, обкръжена от всички страни с територия на чужда държава). Минавате през търговишко, спирате, питате нещо на български и не могат да ви разберат какво искате, не разбират езика".

"Обаждам се от Родопите. Язък за България. Аз съм на пределна възраст. България рано или късно ще бъде разделена. Виновни за това са комунистите, които допуснаха да се стигне до тук".

"Обаждам се от Гълъбово. Тук близо до Стара Загора се строи една централа, като на обекта работят 3000 души, всички са турци. Български работник не се допуска. Пълна дискриминация. Ще строят джамия и блокове с апартаменти за турците".

"Обаждам се от Южна България. България отива на кино. Това става по икономически път. Не смесвайте религията с народността. Тук помаците твърдят, че са българи. Те не знаят турски, но се кланят на Аллах. Вярно е, те са българи, но изоставени от българските партии и ДПС ги е обсебило. Този проблем с помаците няма нищо общо с турцизирането. То е друга работа".

"Обаждам се от Варна. Аз съм етнически турчин. Хората, които говорят за нас не са наясно. Ще ви дам пример. В Чехия има много германци. Знаете историята, Хитлер и т.н. Имат си партия, телевизия. Идете и вижте как живеят. Има търпимост. Това е цялата работа. Навсякъде има малцинства. В Америка има италианци, англичани, ирландци, всякакви. Никой обаче не казва на другите да живеят по техните правила и всеки си изповядва своята религия".

коментар на "Варна спорт": Последното мнение е много добро. Тънката разлика е, че в Чехия германците не гонят чехите от населените места в собствената им държава. И цели села не се обезлюдяват от чехи за да се превърнат изцяло в германски. И най-важното. В Чехия германците не казват на чехите - За да започнеш работа при нас, в наша фирма трябва да си германец. В Търговишко и навсякъде в България, където има турски фирми, ако не знаеш турски не те вземат на работа. Икономическо робство. Това е съвременната форма на владичество. Религията е само помощно средство.

http://www.varna-sport.com/
 


Сходни връзки

МИЛЕН (САПУНА) и ЛОРА (МОМАТА): В България няма турцизация! Българин от Търговишко:Тук е.. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди