изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:06 EET
Руският почетен консул в Бургас замесен в трафик на момичета в чужбина    
Новини

Руският почетен консул в Бургас е замесен в трафик на момичета в чужбина, заявиха момичета, които през 2007 година са били продадени за проституция в Германия. По време на пресконференцията те не се представиха с истинските си имена, а използваха псевдоними.



Едната от тях, „Мария”, заяви, че е работела в нощен клуб в Бургас и неин редовен клиент бил именно почетният консул. По време на случайна среща между тях, той я видял с нейна приятелка, представила се като Невена, консулът ги поканил на среща в хотел в Слънчев бряг. 

 

След като тогава 15-годишната Невена отказала да има сексуални контакти с руския консул, двете с Мария се качили на черен джип, който да ги откара в Бургас, но вместо това били закарани в Пловдив, за да им бъдат направени фалшиви документи. Същата вечер преминали границата с Гърция, за да бъдат отведени в Германия. И двете обаче не казали нищо, защото „ни предупредиха, че хората на границата са техни хора”.

 

Така Мария и Невена се озовали в различни клубове в Германия, където започнали да проституират. През цялото време те не получавали никакво заплащане. След като успели да спечелят доверието на хората, които ги държели, им бил позволен достъп до интернет, където се свързали с жена, която им дала пари за самолетни билети до България. Така, след две години, те успели да избягат, благодарение на техни клиенти, и се върнали в София.

 

Руският консул ги е продал, защото „този човек, на когото бяхме продадени ни разказа всичко, че той ни е продал, защото сме го били ядосали, че сме се правили на какви ли не. Много момичета са ми казвали, че той е руският консул и съм го виждала и на снимки, и по телевизия”.

 

По време на пресконференцията и двете момичета бяха дегизирани с очила, шапки, а едната от тях и с перука

 

dariknews.bg

 

"Лице на Бургас 2007" обвини почетния консул на Русия в блудство

 


Сходни връзки

Руският почетен консул в Бургас замесен в трафик на момичета в чужбина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди