изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:36 EEST
Две живи предавания тръгват от къщата в Нови хан - "Голямото плюскане" и "Шоуто на Емо"    
Любопитно Тази вечер по време на третия за седмицата лайф в студиото на VIP Brother 3 ще се проведе и първата благотворителна акция - концерт на VIP съквартирантите. Тя е обвързана с първата благотворителна кауза, а именно - „И те могат” или помощ за деца с таланти от домове за деца, лишени от родителски грижи.

Снощи VIP Brother 3 даде условието за днешната мисия, според което 17 съквартиранти (без пуяка Евгени), трябва да се разделят на 5 отбора и всеки от тях да изпълни песен по време на концерта тази вечер.
Днес ще видим и как действащ министър – Емилия Масларова, влиза в къщата и приготвя вкусна вечеря на VIP съквартирантите. Нейната мисия е в съзвучие с благотворителния характер на сезона. Каузата „И те могат” е подкрепена от Министерство на труда и социалната политика.
Междувременно стана ясно, че от къщата в Нови Хан VIP Brother 3 ще се излъчват на живо два телевизионни формата, които стартират тази седмица.
Всяка сутрин след предаването „На кафе” Нова телевизия ще излъчва кулинарното шоу „Голямото плюскане”. В продължение на половин час зрителите ще проследяват на живо как звездите от VIP Brother се справят с различни кулинарни рецепти - традиционни, екзотични, нетипични... „Голямото плюскане” ще се излъчва всеки делничен ден между 11:30 и 12:00 часа.
„Шоуто на Емо” е второто предаване, което ще се излъчва на живо от къщата на VIP Brother 3. Негов водещ ще бъде Емил Кошлуков. Предаването е програмирано всеки делничен ден между 18:00 и 18:15 часа. В продължение на 15 минути „таралежът” на българската политика ще коментира случващото се в страната, наболели проблеми в обществото и разбира се – последните новини от къщата на VIP Brother 3. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Две живи предавания тръгват от къщата в Нови хан - "Голямото плюскане" и "Шоуто на Емо" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди