изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ

ОВЕН - Възможни са затруднения от техническо, правно или друго естество, които ще ви провокират да се откажете от намеренията си. От вас зависи да продължите, но направите ли го, ще останете доволни.

ТЕЛЕЦ - Ще отделите голяма част от времето си на въпроси, имащи пряко отношение към вас самите. Измежду тях са професионалните и бизнес-проблеми, които в последно време сякаш никнат от нищото.

БЛИЗНАЦИ - Станете по-общителни, защото дистанцията, която сами си налагате не е полезна за вас. Изпускате добри възможности, в желанието да си спестите излишни главоболия.

РАК - В деловата си работа ще се срещнете с подходящите хора и ще установите ползотворно за бизнеса ви сътрудничество. Погрижете се своевременно за физическата си кондиция.

ЛЪВ - Днес ще ви занимават доста делови задачи, свързани с конкретни финансови въпроси. Няма да ви е лесно и на моменти са възможни колебания, но въобще не унивайте, няма смисъл.

ДЕВА - С упоритост и желание ще продължите, преодолявайки всички трудности. Устойчиви сте на провокации. Енергия ще получавате от хората, които обичате, бъдете по-често с тях.

ВЕЗНИ - Обмислените ви ходове изключват неблагоприятно развитие на делата ви, напротив. Сигурни в себе си ще подхождате прагматично, насочвайки чуждите решения само в своя полза.

СКОРПИОН - Днес не злоупотребявайте с властта си, това няма да ви бъде простено от колегите и подчинените. Предстоящо повишение или друго щастливо събитие ще ви направи по-щедри.

СТРЕЛЕЦ - Няма да ви липсва желание за развлечения, а ще има и с кого да ги споделите. За някои денят е подходящ да начало на силна връзка. Очаквайте добра развръзка на семейно събитие.

КОЗИРОГ - Доволни ще бъдете от себе си, предвид големия обем работа, която приключвате точно днес. Финансите ще ви позволят да се погрижите за уюта на дома и личните си нужди.

ВОДОЛЕЙ - Не се оставяйте на инерцията. За да сте сигурни в крайния резултат, вземете нещата в свои ръце. Развитието на личен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но се въздържайте.

РИБИ - Днес ще се съсредоточите върху своите си задачи и ще загърбите всичко останало. Не се притеснявайте, никой няма да ви упрекне, видимо отговорностите ви са доста големи.


Любовта през 2014 г.


Да се родиш в Годината на Коня


Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?


Каква жена си според деня, в който си родена?


Изберете си мъж според календара

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди