изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:16 EEST
ДАНС влезе във футболния съюз    
СпортХора на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) инспектират БФС от няколко дни, научи "Топспорт" от два независими източника.

Проверката е инициирана вследствие жалбите на Ивайло Дражев, който се яви на конгреса на футболната централа в края на януари в качеството си на кандидат за президент, но не бе допуснат в зала №3 на НДК.

Впоследствие Дражев пусна няколко жалби, като по този начин спря регистрацията в съда на решенията от конгреса. Служителите на ДАНС са изискали от БФС финансови документи, като са се позовали на доклади на колегите си от Националната агенция за приходи, които са правили проверка на футболната централа преди Нова година.

Очаква се в близко време да има доклад от хората на ДАНС за проверката, който ще бъде предоставен на президента на централата Борислав Михайлов. Ако бъдат констатирани големи нарушения, ще се търси и отговорност на шефовете на "Иван Асен" 26.
 


Сходни връзки

ДАНС влезе във футболния съюз | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди