изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:30 EEST
В Добричка област ДПС очаква по-добри резултати от Избори 2005    
Политика Мандатите в 8-ми многомандатен избирателен район Добрич за Народно събрание ще бъдат разпределени между ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака, прогнозира в предаването “Тема на седмицата” общинският лидер на ДПС Денис Номан. Според него дясната коалиция /СДС+ДСБ+/ в областта няма шанс да събере достатъчно гласове за депутатско място в 41-то НС.

80% от местните структури в област Добрич вече са обходени и са направени срещи с членове и симпатизанти, каза още Номан. “Оптимисти сме за резултатите от изборите и няма от какво да се притесняваме”, допълни той. “Ще успеем да защитим мандат 2005 и да постигнем по-добри резултати от спечелените 14 058 гласа на предишните избори”.

Според областния лидер на ДПС социологическите проучвания не винаги са верни, понеже проследяват нагласите в по-големите градове. “В малките населени места ситуацията е съвсем различна. Ако сега прогнозно ДПС печели доверието на 7-8 % от населението, на изборите може да стигне и до 18-20% ”, каза Денис Номан.

Той уточни, че след “изцепките” на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за лошия материал в България се забелязва консолидация в редиците на ДПС, но отрече да се водят преговори за общи листи с НДСВ.

“Разговорите могат да бъдат само на ниво увеличаване на групата на българските депутати в партията на либералите в ЕП”-допълни ДПС лидерът.

Радио Добруджа

 


Сходни връзки

В Добричка област ДПС очаква по-добри резултати от Избори 2005 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди