изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:17 EEST
Нова проява на вандализъм в Ловеч    
НовиниЛовеч /КРОСС/ - Неизвестни извършители написаха с червена боя "Турците вън" на входната врата на клуба на областната организация на ДПС в Ловеч, съобщи Емилия Маринова от пресцентъра на партията в града. Подобни надписи се появяват вече няколко пъти в Ловеч, като единствената цел е да се създаде междуетническо напрежение, смята Емилия Маринова.


Миналата година в навечерието на трети март по стените на джамията бяха нарисувани свастики, обществени сгради също бяха надраскани през есента на миналата година с антитурски надписи, не беше пожален и паметника на Васил Левски. След поредния вандализъм в публичното пространство се появяват декларации от името на различни политически партии, в които те се разграничават от извършеното и го осъждат. По думите на Емилия Маринова, възможно е антитурските надписи да са свързани с това, че областният управител Сурай Велиева е от ДПС.
 


Сходни връзки

Нова проява на вандализъм в Ловеч | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди