изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:10 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни  на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са регистрирани  шест  криминални престъпления. 

 

 На 21 март 2009 г. е получено съобщение от гражданин от град Добрич, затова че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в приземния етаж в къщата му, намираща се на ул.”Хаджи Димитър” и е извършил кражба на хилти, бензинопил “Хускварна”, ъглошлайф и дрелка. По случая е образувано досъдебно производство.

              От товарни автомобили “Рено Менажер” и “Скания”,  собственост на балчишки фирми, паркирани на неохраняем паркинг в гр.Балчик, за времето от 20 март до 21 март, т.г.  неизвестно лице е извършило кражба на 2 бр.акумулаторни батерии, 500 литра дизелово гориво, авто-DVD-плейър, хладилна чанта, телевизор на 12V, чанта с документи и парична сума от 600 лева. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативно-следствена група в РУ на МВР Балчик. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.195, ал.1 от НК по описа на РУ на МВР Балчик.

През   изминалите почивни дни на територията на област Добрич са регистрирани четири пътно – транспортни произшествия с един убит и двама ранени граждани.      

За шофиране след употреба на алкохол в РУ  на МВР Добрич, са образувани бързи полицейски производства срещу лицата М.В./33 г./ и С.И. /27 г./. Според техническите средства, водачите са управлявали автомобилите си след употреба на алкохол с концентрация съответно 2,81 промила /М.В./ и 2,03 промила /С.И./.

 На 22 март 2009 г. в 23,00 часа от автопатрул на РУ на МВР Каварна е спрян за проверка лек автомобил “Опел Корса”, управляван от С.С. на 48 години. При извършената проба за употреба на алкохол, техническото средство е отчело 1,67 промила алкохол. На водача е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно производство.

През почивните дни на територията на Областна дирекция на МВР – Добрич   са възникнали пет пожара, от които един с  материални щети. Проведена е една аварийно-спасителна дейност.

 На 20 март 2009 г. в 17,40 часа в РУ на МВР Каварна е получено съобщение за горящ компресор, собственост на едноличен търговец. В гасителните действия са участвали служители от РС ПБС - Каварна Огънят е унищожил напълно компресора, унищожени са и инструменти. Пожарът е възникнал вследствие на късо съединение.

 

23 март 2009г.                                                             ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди