изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:26 EEST
БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПРОМЯНА В РЕГЛАМЕНТА НА КОНКУРСА ЗА БАРМАНИ    
НовиниЗа безпрецедентна промяна в регламента на XIX Националното състезание "Най-добър барман на годината", алармира директорът "Хотели и ресторанти" в "Албена" АД Христо Пенев.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПРОМЯНА В

РЕГЛАМЕНТА НА КОНКУРСА ЗА БАРМАНИ

За безпрецедентна промяна в регламента на XIX Националното състезание "Най-добър барман на годината", алармира директорът "Хотели и ресторанти" в "Албена" АД Христо Пенев. Битката за титлата на Българската асоциация на барманите се проведе на 18 и 19 март. Пенев съобщи, че час преди самото състезание, по време на техническата конференция са били променени правилата на състезанието. Според предварително обявените правила на сайта на Българската асоциация на барманите, един коктейл в две дози е трябвало да се приготви за 4 минути. На конференцията са съобщили, че срокът за приготвяне е 3 минути. Това е некоректно спрямо всички млади участници в състезанието, които имат желание да се развиват. Подигравка е с всички участници да се сменя регламентът, смята Пенев. По негова информация е имало много коктейли, на които участниците били направили и поставили гарнитури, които очевидно са били предварително направени, тъй като е нямало как за толкова кратко време да се изработят.   

Албена се представи с двама състезатели в конкурса тази година. 18-годишният Венцислав Велчев, който за пръв път участва в национално състезание, се класира на седмо място в дисциплината “класика”. В нея първи стана Тихомир Михайлов, който преди две години стана победител в конкурса, като се състезаваше като барман в Албена, където работи няколко сезона.
 


Сходни връзки

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПРОМЯНА В РЕГЛАМЕНТА НА КОНКУРСА ЗА БАРМАНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди