изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:17 EEST
АЛБЕНА ЧАКА ГОСТИ ЗА ВЕЛИКДЕН    
НовиниМного гости от Румъния и България очаква курортът Албена за Великденските празници. За тогава се предлага и специална оферта. Тя важи за периода от 17 до 20 април.

Цената за петзвездния хотел "Фламинго Гранд " за нощувка, закуска и вечеря е 66 евро на човек на ден в студио екзекютив или 97 евро на човек на ден за единично настаняване в студио екзекютив, 60 евро на човек на ден в студио делукс и 87 евро на човек на ден за единично настаняване в студио делукс. 58 евро на човек на ден струва настаняването в студио стандарт, а 85 евро на човек на ден за единично настаняване в студио стандарт. Цената е при онлайн резервация. Дава се възможност за безплатно ползване на вътрешния басейн в Спа Центъра
За тризведния хотел Гергана, който ще работи по формулата All Inclusive Plus, цената е 37 и 42 евро на човек на ден в двойна стая и 74 - 84 евро на човек на ден в единична стая при онлайн резервация.
Между 30 и 40 евро на човек в двойна стая е настаняването в другите хотели в Албена, които ще отворят за Великденските празници.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ЧАКА ГОСТИ ЗА ВЕЛИКДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди