изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:52 EEST
Синхуа: Дете се обеси в България в опит да имитира телевизионно риалити шоу    
КитайСофия. Тринайсетгодишно момче от град Козлодуй умря при нелеп инцидент докато се се опитваше да имитира популярно риалити шоу, предаде Синхуа, позовавайки се на българските медии.
Съобщението от живущи около площадката, че на една от катерушките виси завързано за врата тяло на момче, било получено около 19,30 снощи в районното управление в града.

Изпратеният на мястото патрул само установил смъртта на 13-годишния Мартин Мартинов. От първоначално събраните данни станало ясно, че момчето само предложило на по-малките деца на площадката да участват в игра, подобна на екстремно телевизионно шоу, при което на етапи да преодоляват различни изпитания. Като най-голям Мартин поискал пръв да демонстрира как ще се справи с изпитанието. Той се заключил за катерушката с метално въже за обезопасяване на велосипеди, като преди това го увил един път около врата си. Трагичният инцидент станал при опита на момчето да достигне захвърления наблизо ключ, за да се освободи от въжето.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Синхуа: Дете се обеси в България в опит да имитира телевизионно риалити шоу | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди