изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:40 EEST
НОВА АНКЕТА НА НДТ    
Общество Наближават парламентарните избори. За момента социологическсите агенции сочат, че две са основните политически сили, които ще управляват държавата след изборите в началото на юли - ГЕРБ се посочва, че в момента е безспорен фаворит, а на второ място социолозите поставят БСП. Абсурдно е БСП да спечели абсолютно мнозинство. Проучванията показват, че ГЕРБ се движи по ръба на изборния бръснач.

Обществената нагласа разграничава рязко двете партии и отсега е очевидно, че предстои ГЕРБ или БСП да бъдат в основата на управлението на държават Пред обществото общо взето е дилемата дали да изберат дясноцентристко управление ГЕРБ плюс оформящата се дясна коалиция на СДС, ДСБ, "Новото време", "Ред, законност и сигурност", земеделците на Мозер и други формации, или да предпочетат втори мандат на сега управляващите България формации на Сергей Станишев, Ахмед Доган и Симеон Сакскобургготски. За да видим какви са обществените нагласи, снощи пуснахме новата анкета на НДТ/ndtnews.hopto.org  Коя от двете най-големи партии предпочитате да оглави правителството на България след парламентарните избори?

 

 


Сходни връзки

НОВА АНКЕТА НА НДТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди